Kaas... onze passie!

250 soorten Hollandse en buitenlandse kazen...

Home

Kaasbuffet Breda Live

20150711 151044

Het was genieten geblazen voor de 450 VIP's bij het muziek evenement Breda-Live. Ook wij waren van de partij met een mooi gesorteerd kaasbuffet met mooie binnenlandse-, en buitenlandse kazen. Steeds vaker weten ze ons te vinden om het buffet te verzorgen voor grote evenementen, en dat heeft mede te maken met de extra aankleding die wij aan het buffet geven. Heeft u interesse dan horen we het graag.

 

Groet ,

Fred in 't Ven

 

 

Graskaas 2015

Van het eerste, malse lentegras dat de koeien grazen na een lange winter op stal wordt graskaas gemaakt. Omdat het verse gras weinig stugge vezels bevat, is de eerste lentemelk extra romig is en bevat deze zachter melkvet dan normaal. En van deze melk wordt Noord-Hollandse Graskaas gemaakt: jonge kaas die heerlijk vol en romig van smaak is. Noord-Hollandse Graskaas met het Rode Zegel is gemaakt van 100% graskaas_wiel.pngNoord-Hollandse lentemelk, volgens het oorspronkelijke Noord-Hollandse recept. Deze heerlijke seizoens- en streekkaas is verkrijgbaar tot eind juni.

 

 

Gesloten op Koningsdag

Beste klant,

Maandag 27 april ( Koningsdag ) zijn wij de gehele dag gesloten.

Dinsdag 5 mei zijn we gewoon geopend.

Groet,

Fred in 't Ven

Tartiflette

index

  • 300 tot 400 gram reblochon kaas
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 2 flinke eetlepel room
  • 1 grote ui
  • 200 gram blokjes gerookt mager spek
  • 150 mililiter droge witte wijn
  • zout en peper
  • beetje boter
  • Kook de aardappelen kort in water met wat zout, laat ze afkoelen en snijd ze dan in hele dunne plakjes. Snijd de ui in stukjes en bak hem even in de boter waarbij je er voor zorgt dat de stukjes net glazig worden. De stukjes spek ook even kort in een steelpan aanbraden. Leg in een ovenschaal een laag aardappels, een laag ui en spek, enz. Meng de room door de wijn en schenk deze er overheen. Snijd de kaas overlangs doormidden, zodat u twee grote brokken krijgt en leg deze met de snijkant naar beneden op de ovenschaal. Verwarm de oven vóór op 200 graden C. en bak het gerecht zolang tot alle kaas is gesmolten. de laatste 5 minuten de grill er even bij aanzetten, dat geeft een mooi korstje. Eet smakelijk.

Lokatie

  • Goirle, NB
    Kalverstraat 21a

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Di Wo do 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 08:30 - 17:00

Gesloten op zon-, en feestdagen m.u.v evenementen

Volg ons